Sibbles Psicologia

Sibbles psicologia és un projecte que sorgeix amb la intenció de proporcionar un espai per créixer i generar noves maneres de viure per a totes aquelles persones que així ho desitgin.

El benestar personal, la salut mental i l'equilibri emocional són els meus objectius de treball.

 

Qui Sóc

Davinia Urbano Sibbles


Sóc psicòloga general sanitària i terapeuta familiar. La psicologia és la meva professió i la meva passió.

Porto més de quinze anys treballant amb nens, adolescents i adults en diferents projectes relacionats amb la psicologia.

Em vaig llicenciar en psicologia clínica a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2007. Vaig cursar el màster en teràpia cognitiu-social per la Universitat de Barcelona l'any 2010 i el postgrau en intervenció familiar sistèmica al centre Kine de Barcelona l'any 2016 .

La meva orientació i formació com a psicòloga general sanitària és constructivista i sistèmica, per tant, disposo de les eines necessàries per dur a terme processos terapèutics individuals, de parella i familiars.

Els meus valors són la professionalitat, la proximitat i el compromís amb els meus pacients.

Treballo per a potències els vincles familiars i crear ambients harmònics en els quals tots els membres d'una família puguin créixer i desenvolupar-se positivament.

Durant deu anys vaig ser coordinadora i psicoterapeuta en el servei d'atenció a la infància (SAI) de la Fundació ARSIS i formadora del programa de suport educatiu a les famílies de l'Institut municipal d'educació de l'ajuntament de Barcelona (IMEB).

Vaig dedicar dos anys a treballar com a psicòloga a l'equip de valoració i atenció al maltractament infantil (EVAMI) de la Direcció general d'atenció a la infància i la adolescència de la Generalitat de Catalunya.

Actualment sóc la psicòloga de l'equip tècnic del centre d'acolliments Els Llimoners.

L'harmonia de la teva família és el nostre èxit